22 Eylül 2011 Perşembe

1 Milyon Çocuk Burada!

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen çocuk ve gençlik portalı Tipeez, 1.000.000’a ulaşan üye sayısıyla dev bir aile. Birbirinden farklı reklam seçenekleri sunan portal, yalnızca çocukların değil, çocuklara ulaşmak isteyen, sektörün önde gelen markalarının da tercihi.

Hedef kitlenizle buluşmak, onlarla markanız arasında duygusal bir bağ oluşturmak istiyorsanız, Tipeez.com’da bundan daha fazlasını bulabileceğinizi söyleyebiliriz. İki yıldan kısa bir sürede 1.000.000 üyeye ulaşan portal, geniş üye kitlesiyle pazar araştırmaları ve focus grup çalışmaları için de markanız için en uygun ortamı sağlıyor. Ayrıca hedef kitlenizle doğrudan iletişim kurma ve ürününüz hakkında birinci ağızdan anında geri bildirim alma gibi pek çok imkanı da aynı anda sunuyor. Tipeez’de “banner” ve “page skin” gibi standart online reklam seçeneklerinin dışında, “online” ve “offline”ı birleştiren, interaktif ve yaratıcı pek çok alternatifle yer almak da mümkün.

1 Milyon çocuk ve sektörün önde gelen markaları  her gün Tipeez’de buluşuyor! Siz de daha fazla zaman kaybetmeden bu renkli dünyayı keşfetmek için tıklayın!


Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: